Дослідження реакції сірки та фосфору під час процесу електрошлакового наплавлення - Рибалко, Іван Миколайович; Захаров, А. В.; Сайчук, О. В. (НУБіП України, 2023)
Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.

The Proceedings presents abstracts of reports of scientific and pedagogical workers, research staff, graduate students and students of the NULES of Ukraine, leading domestic and foreign higher educational institutions and scientific institutions, in which completed stages of development are considered.
Keywords: процес електрошлакового наплавлення; дослідження реакції сірки та фосфору; шкідливі домішки у сталі; чистота за фосфором основного металу та наплавних матеріалів; electroslag surfacing process; study of the reaction of sulphur and phosphorus; Harmful impurities in steel; Phosphorus purity of the base metal and alloy materials