Повод, М.Г.Лихач, В.Я.Лихач, А.В.Оборонько, Д,М,2022-08-082022-08-082022Практична реалізація існуючих та удосконалених технологій виробництва продукції свинарства : монографія / М,Б, Повод [та ін.]. - Миколаїв : Іліон, 2022. - 375 с. - ISBN 978-617-534-679-2978-617-534-679-2https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9331Рекомендовано до друку Вченою Радою Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниУ монографії представлено наукове обґрунтування та експериментальні розробки технологій з виробництва продукції свинарства в племінних та товарних господарствах України. Монографія розрахована на здобувачів вищої освіти освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів, наукових співробітників.ukтехнології виробництвапродукція свинарстваПрактична реалізація існуючих та удосконалених технологій виробництва продукції свинарстваMonograpf