Вдовенко, Наталія МихайлівнаШарило, Ю.Є.Дмитришин, Р.А.Небога, Г.І.Федоренко, М.О.Шепелев, С.С.2022-07-012022-07-012018Практичні рекомендації щодо виробництва судака при виборі шляхів забезпечення конкурентних переваг рибного господарства : методичні рекомендації / уклад. Н. М. Вдовенко [та ін.]. - К. : , 2018. - 20 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9321У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва судака з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах євроінтеграційних процесів. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.ukсудаквиробництво судакаПрактичні рекомендації щодо виробництва судака при виборі шляхів забезпечення конкурентних переваг рибного господарстваTeachingMaterial