Інвентаризація земель як джерело відомостей для наповнення державного земельного кадастру - Зайчук, В. В. (НУБіП України, 2023)
Представлені тези наукових праць та висвітлені результати досліджень, присвячених питанням ролі землевпорядкування і топографо-геодезичних вишукувань у вирішенні завдань відбудови уражених і зруйнованих російськими агресорами в період неоголошеної Україні війни поселень, об’єктів інфраструктури, сільськогосподарських і лісогосподарських угідь, гідротехнічних і промислових споруд, природозаповідних та інших об’єктів. Для фахівців у сфері геодезії та землеустрою, екологів, географів, працівників аграрного сектору, природоохоронних установ, органів місцевого самоврядування.
Keywords: інвентаризація земель; земельний кадастр