Lipids and lipoproteins and changes in their metabolism during internal diseases - Zemlianskyi, A. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: ліпіди; ліпопротеїни; внутрішні захворювання; lipids; lipoproteins; internal diseases; innere Erkrankungen; Lipide