Аналіз використання штучного інтелекту Chat GPT для планування наукових досліджень на прикладі класичної диференціальної геометрії - Несвідомін, Віктор Миколайович (НУБіП України, 2023)
Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.

The Proceedings presents abstracts of reports of scientific and pedagogical workers, research staff, graduate students and students of the NULES of Ukraine, leading domestic and foreign higher educational institutions and scientific institutions, in which completed stages of development are considered.
Keywords: штучний інтелект Chat GPT; планування наукових досліджень; класична диференціальна геометрія; логічність отриманої відповіді; artificial intelligence Chat GPT; planning of scientific research; classical differential geometry; logic of the answer received