Становлення інституту прав людини в Україні - Василець, Єлизавета (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: нормативно-правові акти; законодавчі рівні; адміністративно-правовий статус; правові механізми; regulatory and legal acts; legislative levels; administrative and legal status; legal mechanisms