Інтродукція Lycium barbarum L. У Лісостепу України - Меженська, Людмила Олексіївна; Меженський, Володимир Миколайович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: повій чужоземний (годжі); інтродукція; плодові рослини; foreign whores (goji); introduction; fruit plants; fremdländische Prostituierte (Gogi); Einführung