Роль права у врегулюванні збройних конфліктів: міжнародний та національний виміри - Лисюк, Артьом (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: роль права у врегулюванні збройних конфліктів; національний вимір; правові системи країн; мирне вирішення конфліктів і забезпечення справедливості; the role of law in the resolution of armed conflicts; national dimension; legal systems of countries; peaceful resolution of conflicts and ensuring justice