Вдовенко Наталія МихайлівнаШарило Ю.Є.Дмитришин Р.А.Медведенко Л.К.Герасимчук В.В.Федоренко М.О.2023-05-302023-05-302023Інструменти формування пропозиції при виробництві руського осетра в системі розвитку глобального економічного середовища : методичний посібник / уклад. Н. М. Вдовенко [та ін.]. - К. : НУБіП України, 2023. - 99 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9761Рекомендовано до друку науковою радою економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. Схвалено ДУ «Методично-технологічний центр з аквакультури» Державного агентства меліорації та рибного господарства України.У посібнику розкрито базові інструменти формування пропозиції при виробництві руського осетра в системі розвитку глобального економічного середовища. В аспекті глобального світового попиту на продукти розглянуто додаткові можливості для витримування передличинок та підрощування личинок руського осетра у басейнах і лотоках, проаналізовано виробництво м’яса осетрових у світі, виробництво та споживання ікри осетрових або чорної ікри (кав’яру) в Європі, Японії, США, Уругваї, Вірменії, Китаї в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки. Розраховано на працівників сільського та рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців галузей аграрного сектору економіки України.ukрибництворибне господарстворуський осетрекономікаІнструменти формування пропозиції при виробництві руського осетра в системі розвитку глобального економічного середовищаTeachingMaterial