Особливості лінійних насаджень уздовж шляхів автомобільного сполучення Західного Полісся - Максімцев, С. І. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: лісові насадження; водна ерозія; захисні лінійні насадження; forest plantations; water erosion; protective linear plantings; Waldbestände; Schutzstreifen