Model of transition from machine to working time of fleet of technical operation of road transport - Rogovskii, Ivan (НУБіП України, 2023)
Теза доповіді учасника VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (19–21 квітня 2023 року)
Keywords: робочий час машинного парку; обсяг робіт; сезонний характер; інтенсивність використання машин; working hours of the machine park; volume of work; seasonality; intensity of machine use