Мародерство як актуальне правопорушення під час воєнного стану - Мельничук, Катерина (My University, 2023)
Наукові здобутки учасників ХVІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, що присвячені проблемам юридичної науки очима молодих науковців.
Keywords: мародерство; правопорушення; looting; Plünderung; Straftaten; offenses