Вакцинопрофілактика ринопневмонії коней - Клименко, Софія Валеріївна; Ланова, Галина Олегівна (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: ринопневмонія коней; вакцини від ринопневмонії коней; ветеринарна медицина; equine rhinopneumonia; vaccines against equine rhinopneumonia; veterinary medicine; Rhinopneumonie bei Pferden; Veterinärmedizin