Система управління імпортом на торгівельних підприємствах - Бутенко, Віра Михайлівна; Мацола, Олег Анатолійович (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника V Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетинг та логістика в агробізнесі», присвяченої 127-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ, 10-11 квітня 2025 року)
Keywords: управління імпортом; міжнародна торгівля; тарифна класифікація; митне оформлення; import management; international trade; tariff classification; customs clearance