Карпутіна, М.Харгелія, Д.Вітряк, О.2021-09-172021-09-172021Управління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентрату / Карпутіна М., Харгелія Д., Вітряк О.// Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р. - К. : 2021. – С. 53-55.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/7936ukУправління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентратуТези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р.Tezidopovidey