Федорченко, М.М.Малина, В.В.Гришко, В.А.2021-11-242021-11-242020Забійні якості та біологічна цінність м’яса кролів за згодовування вітамінно-мінеральної добавки «Tekro» / М.М. Федорченко, В.В. Малина, В.А. Гришко // Тваринництво та технології харчових продуктів. - К. : НУБіП України, 2020. - Том 11, № 4. - С. 70-80https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8843Проблема повноцінного мінерального і вітамінного живлення у кролівництві є на сьогодні актуальною, не зважаючи на нові відкриття, а дослідження в цьому напрямку тривають як в Україні, так і в усьому світі. В роботі наведені результати експериментальних досліджень з вивчення впливу різних доз вітамінно-мінеральної добавки «Tekro» у раціонах молодняку кролів на їхню продуктивність, забійні якості та біологічну цінність м’яса.ukкролігодівлявітамінно-мінеральна добавкапреміксрістзабійні якостібіологічна цінністьЗабійні якості та біологічна цінність м’яса кролів за згодовування вітамінно-мінеральної добавки «Tekro»Other