Ігнатовська, М.В.2021-10-042021-10-042018Жирнокислотний склад м’язової тканини кролів під час застосування вітаміну Е у водорозчинній формі / М.В. Ігнатовська // Науковий вісник НУБіП України. Серія : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. – К. : ВЦ НУБіП України, 2018. - Вип. 285. – С. 123 - 127https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8099Вивчено вплив вітаміну Е у полімерних носіях на жирнокислотний склад м’язової тканини кролів. Встановлено, що вітамін Е у водорозчинній формі сповільнює процеси окиснення, внаслідок чого покращується проникність клітинних мембран, а також відбувається накопичення у більшій кількості незамінних жирних кислот, надаючи м’язовій тканині кролів вищої біологічної цінності.ukкролівітамін Епродукти забоюдиблок-кополімериЖирнокислотний склад м’язової тканини кролів під час застосування вітаміну Е у водорозчинній форміOther