Фінансове забезпечення аграрного сектору: вітчизняний та зарубіжний досвід : монографія - Давиденко, Надія Миколаївна; Зеліско, Інна Михайлівна; Пасічник, Юрій Васильович; Біляк, Юлія Вікторівна; Буряк, Аліна Вікторівна; Воронченко, Ольга Володимирівна; Дем’яненко, Інна Вікторівна; Лазутіна, Людмила Олександрівна; Негода, Юлія Володимирівна; Олійник, Євген Олегович; Олійник, Лариса Анатоліївна; Олійник, Олег Олександрович; et al. (НУБіП України, 2017)
У монографії за результатами проведеного дослідження викладено теоретичні, методологічні та практичні засади фінансового забезпечення аграрного сектору економіки України, визначено вплив структури фінансової системи на фінансове забезпечення аграрних формувань корпоративного сектору, визначено роль фінансових ресурсів у фінансовому забезпеченні розвитку аграрних формувань. Визначені основні проблемні аспекти фінансового забезпечення стійкого розвитку аграрних суб’єктів господарювання та розроблено пропозиції щодо гармонізації механізму фінансового забезпечення аграрних підприємств. Розкрито проблеми та перспективи організації та управління фінансовою безпекою аграрних суб’єктів господарювання. Запропоновано шляхи удосконалення корпоративної культури аграрних формувань в контексті фінансової безпеки. Розрахована на наукових працівників, аспірантів, фахівців і керівників аграрних підприємств, студентів магістерських програм економічних спеціальностей.
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 1 від 29 серпня 2017 р.)
Keywords: фінанси