Геодезичний контроль інфраструктури: деформації, стабільність, безпека - Коломієць, Артем Олександрович (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: технічний стан; складова системи; геодезичний моніторинг; фотограмметричні методи; technical condition; system component; geodetic monitoring; photogrammetric methods