Держпродспоживслужба як суб’єкт публічного адміністрування у сфері забезпечення продовольчої безпеки - Курман, Оксана (My University, 2023)
Наукові здобутки учасників ХVІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, що присвячені проблемам юридичної науки очима молодих науковців.
Keywords: продовольча безпека; food security; Ernährungssicherheit