Англійська мова : навчально-методичний посібник для самостійної роботи студентів спеціальностей 6.100102 «Процеси, машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» та 6.070101 «Транспортні технології (за видами транспорту)» - Якушко, Катерина Григорівна (ТОВ "Ту Прінт", 2015)
Видання розраховане на студентів заочної форми навчання ОКР «Бакалавр» механіко-транспортного спрямування. Посібник містить комплекс вказівок для активізації пізнавальної діяльності майбутнього фахівця через самопідготовку до заліку або іспиту в процесі виконання різнотипних вправ та тестів, залучаючи систему Moodle.
Рекомендовано до друку Вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (Протокол № 5 від 17.12.2015р.)
Keywords: англійська мова