Роль багатовікових дерев дуба звичайного у формуванні запасу насадження на території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Феофанія» - Білоус, Андрій Михайлович; Фещенко, Р. О.; Матяшук, Раїса Костянтинівна (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: дубові деревостани; таксаційні показники; «Феофанія»; oak forests; taxation indicators; "Theophany"; Eichenwälder; Steuerkennzahlen