Роль туроператорів та турагентів на ринку туристичних послуг - Бочковська, Дар’я; Тищенко, Світлана Володимирівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: організація подорожей; координація послуг; сервісна функція; туристські організації; travel organization; service coordination; service function; tourist organizations