Ефективність систем водопостачання та напування коней на фермі - Заболотько, Олег Олександрович; Бурлака, Н. В. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: система водопостачання; напування коней на фермі; water supply system; watering horses on the farm; Wasserversorgungssystem; Pferde auf dem Bauernhof tränken