Перспективність сортів хурми в Україні - Грабовецька, О. (My University, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень вітчизняних науковців, які брали участь у Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки». Виисвітлено питання, що стосуються актуальних проблем сучасних технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки плодоягідних культур.
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р.
Keywords: хурма; інтродукція; селекція; persimmon; introduction; selection; Persimone; Selektion