Вдовенко Наталія МихайлівнаШарило Ю.Є.Дмитришин Р.А.Коваль В.В.Герасимчук В.В.Федоренко М.О.Бабир А.М.Коваленко Б.Ю.Боярчук С.В.2023-02-282023-02-282022Практичні рекомендації щодо виробництва кефалевих видів риб з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі складові в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки : посібник / уклад. Н. М. Вдовенко [та ін.]. - К. : НУБіП України, 2022. - 31 с. - ISBN 978-617-8102-15-9978-617-8102-15-9https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9613Рекомендовано до друку науковою радою економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниУ посібнику розкрито основні складові щодо кефалевих видів риб з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі складові у процесі формування пропозиції на рибу в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки. В умовах глобального світового попиту на продукти розглянуто додаткові можливості для поставки на ринки виробленої з кефалі продукції з доданою вартістю. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців галузей аграрного сектору економіки України.ukрибикефальекономікаПрактичні рекомендації щодо виробництва кефалевих видів риб з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі складові в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпекиTeachingMaterial