Театральне мистецтво як спосіб розвитку творчих здібностей, подолання особистісних бар’єрів спілкування та зняття емоційної напруги - Тітенко, Наталія Миколаївна (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: театральне мистецтво; особистісні бар’єри; theatrical art; Theaterkunst; Persönliche Barrieren; personal barriers