Програмне забезпечення онлайн сервісу для купівлі-продажу нерухомості - Андрєєв, Богдан Олексійович (НУБіП України, 2025)
Ця бакалаврська робота присвячена розробці веб-додатку, який забезпечує простий та ефективний спосіб для користувачів публікувати оголошення про нерухомість, переглядати доступні об’єкти та спілкуватися безпосередньо через платформу. Система дозволяє продавцям створювати детальні оголошення з фотографіями та важливими параметрами, такими як ціна, площа та ісцезнаходження. Покупці, у свою чергу, можуть використовувати потужні інструменти фільтрації, щоб знаходити нерухомість, яка відповідає їхнім критеріям, та надсилати пропозиції власникам нерухомості. Вбудована система чату дозволяє користувачам безпечно обговорювати деталі транзакцій на платформі. Програмне забезпечення розроблено з використанням мови програмування PHP, веб-фреймворку Symfony та бази даних MySQL. Ці технології були обрані за їхню продуктивність, гнучкість та придатність для створення надійних веб-додатків.
Keywords: програмне забезпечення; веб-додаток; пошук нерухомості; онлайн-платформи; software; web application; online platforms; property search