Статус біженця чи тимчасовий захист - Рудак, Таміла (My University, 2023)
Наукові здобутки учасників ХVІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, що присвячені проблемам юридичної науки очима молодих науковців.
Keywords: статус біженця; тимчасовий захист; Flüchtlingsstatus; refugee status; temporary protection; vorübergehender Schutz