Аналіз моніторингових досліджень важких металів та мікроелементів у кормах для тварин - Шуляк, С. В.; Засєкін, Дмитро Адамович; Чечет, Ольга Миколаївна; Кобиш, А. І.; Гайдей, Ольга Сергіївна; Димко, Роман Олександрович (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: неконтрольоване застосування агрохімікатів; хімічне забруднення кормів для тварин; вміст важких металів та мікроелементів у кормах для тварин; uncontrolled use of agrochemicals; chemical contamination of animal feed; content of heavy metals and trace elements in animal feed; unkontrollierter Einsatz von Agrochemikalien; Gehalt an Schwermetallen und Spurenelementen in Futtermitteln