Сучасна українська література в контексті мілітарного дискурсу: механізми рецепції - Адамчук, Наталія (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна і міжкультурна комунікація у формуванні іміджу України: стратегії розвитку» (м. Київ, 01 травня 2025року)
Keywords: культурно-інформаційний простір; мілітарні тексти; механізми рецепції; мілітарний тип дискурсу; cultural and information space; military texts; reception mechanisms; military type of discourse