Ресурсне забезпечення лікувально - оздоровчого виду туризму в Україні - Мосіюк, Стефанія Іванівна; Гонтарюк, Т. А. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: сaнaтоpно-куpоpтне лікувaння; лікувально-оздоровчий туризм; спа-курорти; sanatorium-resort treatment; medical and health tourism; spa resorts; Sanatoriums- und Kurbehandlung; Kurorte