Умови утримання та проведення експериментів на рибній фермі - Грабар, Іван Григорович; Талько, Я. Л. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника XІV Міжнародної науково-технічної конференції «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві» (м. Київ, смт Глеваха 1-17 жовтня 2025 р.)
Keywords: універсальний мультипрофільний стенд аквабіотехнологій; апробація технологій; ризик-фактори гідробіосистем; системи рибозахисту та біобезпеки; universal multi-profile stand of aquabiotechnologies; technology testing; risk factors of hydrobiosystems; fish protection and biosecurity systems