Жеплінська Марія МихайлівнаВасилів Володимир Павлович2021-04-262021-04-262021Теплофізичні властивості напівфабрикатів та харчових продуктів : довідник / М. М. Жеплінська, В. П. Василів. - К. : Фірма «ІНКОС», 2021. - 206 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6641Рекомендовано до видання рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниДовідник містить основні теплофізичні характеристики напівфабрикатів та продуктів, що необхідні для проведення розрахунків обладнання для харчової промисловості. Довідник призначений для студентів технологічних, біотехнологічних та механічних спеціальностей для підготовки до виконання курсового проекту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв», «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв», а також може бути корисним спеціалістам підприємств харчових і переробних галузей АПК, аспірантам, науковим співробітникам та викладачам закладів вищої освіти для інженерних розрахунків та виконання дипломних проектівukхарчова промисловістьтеплофізичні властивості напівфабрикатівнапівфабрикатихарчові продуктиТеплофізичні властивості напівфабрикатів та харчових продуктівReferenceBook