Regulatory and technological prerequisites for the use of sewage sludge for organic fertiliser production - Bratishko, V. V.; Khmelovskyi, V. S.; Achkevych, O. M. (НУБіП України, 2025)
Збірник тез доповідей ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: waste water; use of sediment; organic fertilizers; стічні води; використання осаду; органічні добрива