Вплив цифровізації ринку праці на визначення змісту професійної компетентності магістрів спеціальності «професійна освіта» - Пономаренко, Артем (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників ІІ науково-практичного семінару «Науково-інформаційний супровід професійної підготовки фахівців в кризових умовах» (м. Київ, 20 березня 2025 року)
Keywords: професійна компетентність; цифрова компетентність; професійна освіта; система знань; professional competence; digital competence; vocational education; knowledge system