Особливості статусу голів в містах Києві та Севастополі - Коломієць, Олександра (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: ключові адміністративні та політичні функції; особливий правовий статус; ключова роль у політичному житті; адміністративне, економічне та культурне життя; key administrative and political functions; special legal status; key role in political life; administrative, economic and cultural life