Формування професійної компетентності в умовах аграрних коледжів - Афанасьєва, О. Б. (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: формування професійної компетентності; професійна компетентність; компетентність в аграрних коледжів; Bildung beruflicher Kompetenz; formation of professional competence; professionelle Kompetenz; professional competence; Kompetenz in landwirtschaftlichen Hochschulen; competence in agricultural colleges