Надійність техніки для приготування і роздавання кормів в системі точного тваринництва - Новицький, Андрій Валентинович (НУБіП України, 2023)
Теза доповіді учасника ХXІI Міжнародної онлайн-конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн» (м. Київ, 19-20 квітня 2023 року)
Keywords: приготування і роздавання кормів; надійність техніки; система точного тваринництва; технології годівлі тварин; feed preparation and distribution; equipment reliability; precision livestock farming system; animal feeding technologies