Європейська інтеграція та політика міжнародної співпраці - Євсюкова, Оксана Володимирівна; Москвічова, Олена Сергіївна (НУБіП України, 2024)
Методичні рекомендації до до самостійної роботи студентів з дисципліни «Європейська інтеграція та політика міжнаодної співпраці» укладено відповідно до вимог підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і компетентностей галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» та висвітлено основні вимоги та завдання які виносяться на розгляд на практичні заняття з курсу «Європейська інтеграція та політика міжнародної співпраці».
Рекомендовано до друку Вченою радою Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: європейська інтеграція; міжнародна співпраця; European integration; international cooperation; Europäische Integration; internationale Zusammenarbeit