Нозологічні особливості геморагічних ентеритів у собак - Ничипорук, С. М. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: хвороби собак; шлунково-кишковий тракт; криптоспоридіоз; dog diseases; gastrointestinal tract; cryptosporidiosis; Hundekrankheiten; Cryptosporidiose