Інституціональне забезпечення експорту зерна України - Безсмертна, Оксана Владиславівна; Слободянюк, Яна Андріївна (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної дистанційної науково-практичної конференції «Сталий розвиток суспільства в цифрову епоху: інновації, технології, провідництво та менеджмент в освіті» (м. Київ, 1 жовтня 2025 року)
Keywords: світовий ринок; аграрний сектор; фінансові структури; експортна політика; world market; agricultural sector; financial structures; export policy