Копито коня: морфофункціональні особливості та патогенез ламініту - Студіґрад, Кіра Вадимівна; Мазуркевич, Анатолій Йосипович (НУБІП, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної наукової конференції приуроченої 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича
Keywords: здоров’я копит коня; морфофункціональної організації копита коня; копито коня; horse hoof health; morphofunctional organization of the horse's hoof; horse's hoof