Zmiany agroklimatu na pograniczu polsko-ukrainskim - Samborski, A.; Ovcharuk, Oleh (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: агроклімат; Agrarklima; agroclimate; agroklimat