Formation of the potential of foreign economic activity of an enterprise: theoretical and applied aspects - Zhou, Yichen; Mishchenko, I. A. (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників VI міжнародної науково-практичної конференції »Cучасний менеджмент: виклики та можливості» (м. Київ, 04 листопада, 2025 року)
Keywords: business entity; globalization and integration; world economic space; enterprises; суб'єкт господарювання; глобалізація та інтеграція; світовий економічний простір; підприємства