Особливості формування агробіоценозів сої - Панасенко, Руслан Вікторович; Овчарук, Олег Васильович (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: соя; органічні добрива; строки сівби; soy; organic fertilisers; sowing dates; organische Düngemittel; Säzeiten