Фіторемедіація в аспекті відновлення ґрунтів, які зазнали впливу воєнно-техногенного навантаження - Мельниченко, Вадим Васильович (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Післявоєнне відновлення ґрунтових і рослинних ресурсів та продовольча безпека країни» (м. Київ, 20–21 червня 2024 року)
Keywords: природні процеси екосистем; біоремедіація ґрунтів; відновлення родючості ґрунтів; високотоксичний свинець; natural ecosystem processes; soil bioremediation; soil fertility restoration; highly toxic lead