Особливості зростання та добір стійких деревних рослин в придорожніх захисних насадженнях - Горлушко, А. В. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: автомобільний транспорт; деревні рослини; захисні зони; road transport; wood plants; protective zones; Holzpflanzen; Schutzzonen