Організація та впорядкування сільськогосподарських угідь - Чуванова, М. П. (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ.
Keywords: підвищення родючості ґрунтів; впорядкування ріллі; чергування вирощування культур; система обробітку ґрунту; increasing soil fertility; Arable land improvement; crop rotation; tillage system